Måleravlesning

Min side

Vi har etablert ny side for registrering av måleravlesning. Du skal nå logge deg inn med din epostadresse, og passordet blir generert ved førstegangs bruk. Passordet må inneholde mellom 4 – 8 tegn.

«MIN SIDE» gir deg full oversikt over ditt kundeforhold og er en døgnåpen kundeservice med smarte og enkle løsninger.

På «MIN SIDE» kan du enkelt melde flytting, levere måleravlesning eller tegne eFaktura og Avtalegiro.

Du kan se forbruks- og betalingshistorikken din hele to år bak i tid eller du kan foreta en prøvefaktura.

Oppgraderingen av «MIN SIDE» gjør brukeropplevelsen bedre, og du vil på en enkel og god måte få oversikt over ditt kundeforhold.

Lykke til! -Odda Energi

Klikk her for å logge inn